Mala vej pa tuš maš še od turnira,sumo cejv moreš cuj napelate pa vodo pa bao...
RAMBO_man tao be pa po mojen šlo!!! Ale najprlej moremo mij nika razkerate,ka lajko z nule sploj štartamo...in te kumaj prijde igra in zaslužek.
Blatomet
34 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Mala vej pa tuš maš še od turnira,sumo cejv moreš cuj napelate pa vodo pa bao...
RAMBO_man tao be pa po mojen šlo!!! Ale najprlej moremo mij nika razkerate,ka lajko z nule sploj štartamo...in te kumaj prijde igra in zaslužek.
Ja tao be pa šlo.Sumo en problem se pojave tu...v cisterne je gnojšneca,ka je eto oča vö vozo...tak ka...neven,če te se vij v tiston tuše tršerale... :D Ale te bar plac mele,ka do se vas si izogibale,če nej že drujgo... :D
Lajko se pa kere jave pa cisterno vö spuca... pa te de že dobro za tršerate...bar nede tak smrdelo...
Sumo tečas,ka Roman prijde...te de tüj že peške skopano.
Po mojen be tej naše delavce,ka tak "zavzeto" kopajo tej vodovod tüj dobri bilij...bar be kakšno delo mele,ka se nedo naslanjale na tej lopate,ka kere še žül dobij ale pa štül spotere...... :D
Ka zdaj...priredijmo tej blatomet ale nej?Grabo že nindre nikšno najdemo,cisterna vodej nan tüj folga pa malo zemlje pa gej.Zadeva končana in zabava se lajko prične... :D :D
_Blaster_ pa za grabo je najmenjše problem...grabo komot lajko ger kole skopaš...bole je problem za igralce...hehe..._Blaster_ pa nega tan pod vašo kučo nikšne grabe,ka be se te mij tiste del malo sposodele za igro? Vej be dobele zemljo nazaj,ne boj se...lajko boš dale oral... :D :D
34 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Vrni se na Vse okrog ostalih športov Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |