Ka pravite na naše ekstemne športnike, ka so Tomaž Humar, Davo Karničar...?
Dosta razkejrajo nej?
Človek je zdržo šest dni na 6.000m v gorah. Toga je nej smelo niti milemetra zuvati.
Ka vas čujem!
Ekstemni športi
11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Ekstemni športiKa pravite na naše ekstemne športnike, ka so Tomaž Humar, Davo Karničar...?
Dosta razkejrajo nej? Človek je zdržo šest dni na 6.000m v gorah. Toga je nej smelo niti milemetra zuvati. Ka vas čujem! FORZA VIDONCI
Ka pejnaze...po mojen majo tu pejnaze bole malo vloge...po mojen je šel tej naš Humar na tao goro zatao,ka pač v tem vijde nikšen izziv in se v ten počuti vrejde.vej be ge tüj šla...ale brez gesteja biti 6 dni...ojoj tu be se me pa zateknilo...
_Maychi_ zakoj be pa zdaj trbelo cvek v glavo vdarete?Ka te zdaj moremo,če je pač njegva odločitev bijla takšna,ka se pač povzpne po še neprehodeni poti...tü je pač vido izziv...
Humar je kljub odsvetovonja...glede slabih vremenskih razmer, se podal na ubijalsko goro nanga parbat, kajti ce bi njemi to gratolo...bi to bil za njega velki izziv...pa se izziv kljub slabih vremenskih razmerah, ce bi njemi gratalo...bi to bila tude mala promocija drzave....bi se pisalo v casopisih...eden clovek z slovenije...se je povzpel na vrh nanga parbata v pakistanu! Puno ludi na sveti nej culo za Slovenijo...kak smo mali! Polek toga, ka se pitate kdo de placo vse tej stroske...resevanja z helikopterjem...? To vse placa humarjev sponzor, in to je: POP TV! Ka nete misleli ka mo sami kaj placuvali!
Ej ale Humar je rejsan prave slovenec, Pač ščej bite pa v knige rekordov
, pa na žalost njeme nej uspelo, ale bar se vupa ite ta gor! Dobro če gli njeme je malo falijlo tude do smrte! Ale tak je! Vsaka čast! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo
11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Vse okrog ostalih športov Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |