• Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

   
Domov Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

natisni

Vse zapise na teh straneh je pripravilo Športno Društvo Vidonci.
Dostop do te strani ( http://sdvidonci.si/ ) in njeno uporabo zagotavlja ŠD Vidonci, pod naslednjimi pogoji:

Uporaba

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Lahko so reproducirani izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno ŠD Vidonci. (Kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos ...)

Tehnična priporočila za uporabo

Spletne strani ŠD Vidonci so optimizirane za spletni brskalnik MS Internet Explorer verzije 5.0 ali novejše. Za pregled in tiskanje nekaterih objavljenih dokumentov potrebujete program Adobe Acrobat Reader. Za uporabo nekaterih funkcij pa morate imeti vljučen javascript, ki je že vgrajen v vašem brskalniku. Strani so pripravljene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.

Omejitev odgovornosti

Vsebina strani je informativnega značaja, zato ŠD Vidonci ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh. Prav tako si pridržujemo pravico, da bralce napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. ŠD Vidonci bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. ŠD Vidonci si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Pravila uporabe forumov

Z objavo informacij ali uporabo forumov, ki so vam na voljo na tem spletnem mestu, soglašate, da ne boste vanje prenesli, na njih objavili ali drugače distribuirali ali omogočili distribucijo vsakršnih vsebin (vključno z besedilom, povezavami, programi, slikami, zvoki, podatki ali drugimi informacijami), ki:

 • so nezakonite, grozeče, žaljive, nadlegovalne, obrekljive, goljufive, posegajoče v zasebnost drugih, kaznive, vsebujejo grafične opise ali pripovedi o spolnih dejanjih (vključno s spolno obarvanim jezikom nasilne ali grozeče narave, usmerjenim proti drugemu posamezniku ali skupini posameznikov, vendar ne omejeno na to);
  napravijo za svojo žrtev, trpinčijo, ponižujejo ali zastrašujejo posameznika ali skupino posameznikov na podlagi njegove/njihove vere, spola, spolne usmerjenosti, rase, narodnosti, starosti in invalidnosti;
 • kršijo kakršen koli patent, blagovno znamko, poslovno skrivnost, avtorsko pravico, pravice objavljanja ali druge lastniške pravice katere koli osebe;
  predstavljajo nepooblaščeno ali nezahtevno oglaševanje, nezaželeno množično e-pošto (imenovano tudi spam), verižna pisma ali kakršno koli drugo obliko nepooblaščenega napeljevanja k nakupu ter kakršno koli obliko loterije in iger na srečo;
 • vsebujejo programske viruse ali kakršno koli drugo računalniško kodo, datoteke ali programe, ki so bili razviti ali namenjeni za prekinitev, poškodovanje ali nepooblaščen dostop do kakršnihkoli podatkov ali drugih informacij katere koli tretje osebe.

Soglašate tudi, da ne boste spravljali ali zbirali informacij o uporabnikih ali članih tega spletnega mesta ali takih informacij uporabljali za pošiljanja ali omogočanja pošiljanja nezaželene množične elektronske pošte ali povezav. Odgovorni ste samo za vsebino svojih sporočil in strinjate se, da boste ohranili spoštljiv odnos do administratorja in ostalih uporabnikov tega foruma. V primeru kakršne koli pritožbe na vaše nespoštljivo obnašanje, si pridržujemo pravico razkriti podatke, ki jih imamo o vas.

Na splošno ne preverjamo vnaprej, spremljamo ali urejamo vsebine, ki jo objavljajo uporabniki tega foruma. Kljub temu pa si pridružujemo pravico, da po svoji izključni presoji odstranimo vso vsebino, ki po naši presoji ni v skladu s pravili obnašanja uporabnikov ali je drugače škodljiva, sporna ali nenatančna. Vendar ne prevzemamo odgovornost za kakršne koli neuspehe ali zamude pri odstranjevanju take vsebine. Če opazite kakršno koli sporočilo, ki je sporno, potem o tem obvestite administratorja foruma po elektronski pošti.

Copyright © 2002 – 2024, ŠD Vidonci, vse pravice pridržane.