GobeGobeZa gobarjenje me je navdušila Draga---Nabiram,jurčke ,sneške ,lisičke,blagvi ,kukmake,marele---In vi forumisti,imate razen foruma in fešt še kaj časa za prijeten in zdrav sprehod po Prekmurskih gozdovih---mislim da ga je kar dosti
![]()
Ja Dragos,seveda,ka mamo čas za tüj kaj drugoga...
Celao za sprehode po lejse san ge navdušena ja ja...Da iden lejs,ka be najšla kakšen grbanj,ta ponavade nika nega ale pa me se že si poberejo... Ale itak,če mo ge stala poleg grbanja,ge ga nemo vijdla,tak ka...je bv,ka sploj iden v lejs...
Ale za sprehod be pa šlo,seveda... celao v dvoje... ![]()
Mala,vejpa gledan nakle,pa znan tüj dobra mesta ge be naj rasle...ale,ka me tao pomaga,če ga ne vidin
tüj,če mo stala poleg njega,ga nemo vijdla.Ale mogoče be me pa lajko Dragos pomago pri ten...ka un je rejden,ka rad grbanje berej ![]()
Dragos pa ka je tao za eneh snešk pa blagvi pa te še nikšne kukmare
:? Prveč čüjen kaj takšnoga.Pa še nikšna čudna imena majo.Dragos,se gvüšen,ka je tao,ka tij bereš se užitno in ka je nej kaj tu smrtnonosnega? ![]()
Ja za pomouč bi gobarjenju pa tak---Dobiva se na Ključarjeven vreji,natou ideva vSilašovo grabo,se povzpneva naMajžarski vrej,potem se spustiva v Fickovo grabo,spet gor na Dolenjski vrej---nadaljujeva v Otovske šume,slediji Radovske pa Kovačevske----če pa še te nika ne najdeva pa kupiva v zbiralnici par kil grbanjov pa z gobami veselo domou
:ok
Vej pa seveda se muva z _glavco_samo hecava ka mine čas na forume----pa ge san ščel ka hitro kaj napiše ,ka se včlani v naš klub Legend,kar ji je sedaj tudi uspelo ---iskrene čestitke--- pa še veliko heca na forumu
:ok :ok
Hehe Dragos...ale fala za čistitke
Vüpan,ka va se še dale tak dobro razmila na forume kak sva se do zdaj
Sicer se mene nejde za tej nazive pa lučke,ampak zatao,ka pač se med sebo pijšemo,se kaj zgučijmo pa tak dale...pa,ka seveda zvejmo kaj novoga,pa se tüj včasek kaj nasmegejmo
Mislen ka trbej toj _glavci_ pol postov združiti ka piše eno za ovin po eno ale pa dve vrstici...
Zadnjič spremenil freestyler, dne To 26 Jul, 2005 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Google is your best friend!
Enoga ma ze menje...ka san malo zdruzooo!!
Polek toga....ka se nanasa tema na gobe! Glavca tij probaj tiste najti...pa malo kostati...ka majo takso zelenkasto glavco gorr....izredno dobre gobe...ucinek enkraten!
:DGoogle is your best friend!
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |