No,ajde v bare majo bar pospravleno,nej kak v kuče ka majo kak v štale
(grdau povedano ale ka moremo,če je istena)
Tak ka be se lajko malo potrüjdele in bar zatau ka so na tv,malo pospravele

Gledate BAR?Glede Bara,ge san včeraj tau tüj glejdala,in je rejsan bv
No,ajde v bare majo bar pospravleno,nej kak v kuče ka majo kak v štale (grdau povedano ale ka moremo,če je istena) Tak ka be se lajko malo potrüjdele in bar zatau ka so na tv,malo pospravele ![]()
Opa glavca, da ni to niso samo besede, besede, besede.
A bi si res upala nastopiti v reality shovu. Jaz vem zase, da ne, verjamem da večina tudi ne bi upala s epokazati pred kamero.
Sancy, ges verjamem dejanjem, lepo če vupajo.
Da pa bomo to vidli, teh reality variant je dosta okrog.
Sancy
Za BAR je bilo dosti reklame, vabila za prijavo na šov, pa na lj. območje je poteko en reality šov, štere je za bru....., ka ne omenjam tistoga v makedoniji, ko so iz vsake ex-republike jugoslavije nucali dva kandidata.
hm.. čudno..jz nisem opazu nobenih reklam, za kakšne avdicije Bara. pa sej ne živim bogu za hrbtom, da je vse to šlo mimo mene
![]() ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
my personality verjeme ka so tao nej sumo besede...
Ma ge san še tüj nej čüjla,ka be ger v Prekmurje bio kakšen reality show.Sicer pa,če malo premislimo be tao sploj nej belao slabo...bar me bilo Prekmurje mogoče malo bole prepoznavno...če se nika tan v LJ ne zmislejo čednoga,te mo mij tü v Prekmurje nika začale riktate...
V prekmurju verjetno še ne ga, oziroma še meni je ni znano ka bi bilo kaj.
Nej samo gledati samo, če je kaj v prekmurje ampak vo iti, vejpa naj vas ne de straj. :ok Ne grizejo, Zame be bil car :ok ali carica :ok ,če be što uspel v reality šovu izven prekmurja, nej pa v domačem okolju, ge vsake vsakoga pozna, pa za što kaj dela. ![]()
my personality krat tri...neda se me tao tvoje dugo imej pijsate...ne zamere...
Je zdaj odvisno ka be tij rad,ka te dokažemo...se ne prilagajamo drüjgen,zatao bao bole težko...nej nej...vej be se nika že najšlo... :)
Res je predolgo pisat my personality, verjemi še meni se ne ljubi napisat dostikrat.
Glavca, saj si ti omenila naj se pustim presenetite. ![]()
Tina je izpadla, Alma ostaja v igri...
Galerije od Alme: http://www.dingo1.net/thumbnails.php?album=10 http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=542
Google is your best friend!
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |