kaj v tem primeru storiti?
baje da se to v naši okolici pojavlja čim pogosteje, pa čedalje več je okužencev

Roj vinskih mušic okoli ust
24 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Roj vinskih mušic okoli ustroj vinskih mušic okoli ust,
kaj v tem primeru storiti? baje da se to v naši okolici pojavlja čim pogosteje, pa čedalje več je okužencev ![]()
Ja se pa baje ta okužba redno širi, seveda zato ka je baje donosna. Tak ka leko v vreji tuj pomali čakate ka de se to širilo...
![]() Život je rat, a mi smo bez municije...
RAMBO_man, ka v vreje nebe bilou mišic-laž. Včerej san se z beciklnan skoz pelo pa katastrofa, pune očij pa lampe sen jih mjo.
Ni mi treba govoriti, da imam prav-o tem ni dvoma!
Tou san se ge navado že da san prišo v Vidonce. Kak san se pripelo gor je bilo v zrake 1,2 alkohola, pa se puno nikšeh mišic. To je neverjenten pojav. Mogoče bi tou trbelo dati v novine. Te be mele opravičilo ka vas policaji ne bi telko stavlali.
V slogi je moč
Se pravi ka trbej ustanoviti Krizni štab------proti dezinfekcijsko ekipo, alarmirati civilno zaščito,morebiti v skrajni sili--vojsko in čakati na morebitni vdor v Soboto----samo tu bi se sparile z našimi v oklepaji abstinentskimi pa bi gratale ---vrle---ale pa cilou ujše
![]()
Dragos,če nujcaš prostovolce za obrambo prad roje,te sumo povej.Sicer pa ge mijslen,ka je tej roj,kere se tak hitro širi,ka ga nemrejo obvladate,že prišo v Soboto...
Tak ka paze... Sumo po mojem krizni štab nebe nika pomago,ka roj be vas vse omamo pa privabo v svoj roj... :D
Ja tou je nej hec, dečki pa dekline. Če se naše Vidonske mišice sparijo s sobočkimi ali ravenskimi lejko prijde do hudih genetskih sprememb- mutacij, tak ka te lejpoga dneva v Soboti vidli mišice kak godzila. Zatou v nikšan slučaji nej vkup pistiti teh dvojih mišic.
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Sumo po enoj strane tao nebe belao slabo,ka be se tej dvej vrste zdrujžele.Ka pravete?
Naše mišice so tak velke ka jih kumaj vijdeš,zatao jih je pa puno okole ust,da se ger v takšnon meste ka ji je puno.Zatao po mojen nebe belao slabo,če be mij bar dve mišice skuper pujstele,se prave našo,Vidonsko,pa eno Ravensko ale Soboško.Zdaj,če je pa rejsan kak prave borusak66,ka be te nastala mišica v velikosti godzile,je pa nej fanj... Ale te mo jo pa bar vidle...nej :D
24 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |