Kvalifikacije za EP v nogometu
13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kvalifikacije za EP v nogometuNo nazadnje ,sem načel temo o košarki---,ki vam po odzivu,ni preveč priljubljena--------SEDAJ,pa gremo na vašo temo nogomet-------kaj mislite ob začetnem porazu naše reprezentance in nadaljnem poteku?????
Katastrofa no...
Če je šteri glejdo program po tekmi na TV SLO 1, mislen ka so Udovič, pa tuj ostali, vse pravli... Google is your best friend!
Dečki tu se tuj zača.
Fejst zanimiva tekma: Slovenija : Nizozemska, celje, 28.03.2007 ob 20.45 uri Ges mo šel na tekmo ( karta je 15 eurov ) V slogi je moč
Trenutno man dve, se pravi za sebe pa še za enoga šteri mi je nej potrdo. Ovak pa idi na stran
www.nzs.si pa boš vido ge se da kupiti karte, vjan bi bilo če de še što šel ka te zrihtamo skupni provoz. Ge san pa karti naročo prek kluba ( Keme ), pitaj pri Gradi če so nej naročili V slogi je moč
Dečki bil sem včeraj na tekmi. Vzdušje je bilo res dobro, igra ni bila slaba. Pristop in borbenost na zelo dobrem nivoju, manjkalo je samo malo sreče v zaključku akcij in malo več poguma pri strelih od daleč.
Nizozemci imajo par fenomenalnih igralcev - Robben, Babel Drugače pa Slovenija gre naprej - nbo boljše V slogi je moč
Resan so naši nej slabo špilali, prote tek dobromi nasprotnike, ale čista brezveze smo gol dobili, pa čista brezveze smo nej dali!
Srečanje med Slovenijo in Romunijo bo šesto slovenske reprezentance v kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo 2008. Doslej je Slovenija premagala samo Luxemburg z 2:0, z Albanijo pa je v gosteh igrala neodločeno 0:0. Romuni so po kakovosti boljši nasprotnik, saj se z Nizozemsko enakopravno borijo za uvrstitev na prvenstvo. Romune smo v preteklosti že premagali, saj smo jih izločili v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2002. V Ljubljani je bil izid 2:1 za Slovenijo po spektakularnem zadetku Milana Osterca, povratna tekma v Bukarešti pa se je končala neodločeno 1:1. Tokrat so favoriti Romuni,vendar tudi naša spremenjena reprezentanca pod vodstvom selektorja Keka ni brez možnosti.
In vaša mnenja?
13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |