Predstavitev novih članov
27 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Predstavitev novih članovTema je namenjena novim članom, tistim ki imajo še kar 0 sporočil in pa tistim še bolj zelenim, da se pozdravijo na forumu, po želji malo predstavijo in na kratko kaj povejo...
Pa tudi ostali člani lahko kaj napišete... Mislim da je to najlažji način da začnete sodelovati na forumu! Nove uporabnike pa še naprošam, da si vzamejo minutko za izpolnitev svojega profila, predvsem polja kot so: Kraj, Priljubljeni klub, Podpis, Izbira podobe (avatar)...! Forum je namenjen samo predstavitvi članov, odgovore laho pišete pod ZS - zasebna sporočila!!! Zadnjič spremenil freestyler, dne Če 23 Jun, 2005 14:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Google is your best friend!
Pozdravljeni!
Sem administrator foruma, se pravi je moja naloga zagotoviti, da vam bo bivanje na forumo čim bolj udobno! Če vam kaj ni jasno kar vprašajte! ![]() Google is your best friend!
Pozdrav sem moderator toga foruma, pa ce sto kaj napise ka de se zacalo na pi..., jb, pm.js pa podobno, brisemo, rezemo, seckamo, zakleplemo! Pa ne bojte se! Tak nevarno pa nej!
Prihajajte v cim vecjem stevilu! Prav lep pozdrav! ![]() Zadnjič spremenil Pilaj, dne Če 23 Jun, 2005 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni !
San velke ljubitelj nogometa. Včasih san špilo boukše, zdaj je malo slabše, te de pa še pa kaj boljše. Ovak pa rad pišen na forum pa pozdravljan vse člane foruma. Tou se mi vidi ka je forum tak lepo zaživo. V slogi je moč
Alo vsi!!!Ge san pa z razliko od maradone, velki ljubitel navijanja za KMN VIDONCI,poleg toga pa tudi ku... sodnika.Mama mi je pravla ka san nej rojeni za fusbal
!Drugače pa vzpodbujan vse in vsakogar, keri naredi nekaj dobrega za našo malo, velko vas!!Život je rat, a mi smo bez municije...
Verjetno ste vsi fčasi gor prišli što san ge že po imeni. Za tiste šteri ste pa v dvomi:
San Boris iz Vidonec, po duši veseljak, po srci pa goslar. Torej vsi šteri mate srčne težave ali se pa ščejte ženiti ali pa loučiti mi čimprlej javite ka tou rejšimo po hitron postopki. FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Pozdravljeni!
San Alen s krčarovoga vreja. Ges tuj man fejs rad fusbal, samo z razliko od Andreje ga rajši špilan. Zakon me je biti doma v Vidonci, ka znan ka takšne vejsi nega! Forumisti samo tak dale!! Lp FORZA VIDONCI
ŽIVJO!!
Sem Petra. Verjetno znate štera (ferkova). Tuj ges rada gledan nogomet fčase pa ga celo špilan, samo tav tak bole za rekreacijo, nej kaj rejdnoga. Tav je komaj moj prve prispevek, san se pa odločila ka mo jih več pošilala, ka je tej forum rejdno dobra stvar. ![]()
Predstavitevnovih članovAlo!
Naj se še ge zdaj predstaven,če so se že vsi.San Klavdija,Grajova,če me što ne (pre)pozna po imejne.Zdaj pa,ka nemo pa ge modruvala kak fejst me zanijma ,kar me v resnice kar prece,mo ge malo načik pravla.Zanijma me vse od A pa vse ta do Ž.Vse kar leze in kar gre.Sicer pa,če koga kaj zanijma,nej važno ka,naj se sumo jave.Pa te mo se že dale pogučavale
Ajd.Fanj se mejte,pa dosta se
Se še kaj čujemo pa vijdemo,bar vipan,ka se.
abbuu...
ge san pa Sabina, po domače Bina..itaq me vsi poznate(vsaj mislin), zato nen dosta nakladala.. rada gledan nogomet...ga pa tude rada spilan...rada laufan po diskojaj..pa tu in tam kaj spijem... vsi mi pravijo ka san prevec trmasta,sam jaz tega ne verjamem...
lep pozdrav vsem forumistom... ![]() Don`t worry...be happy!
Hej vsem!
Ge san pa Maja, Rambojova sestra, tak ka se paste! Spremljam vse kar se dogaja v svetu glasbe in filma. Žal mi je ka san se nej prej prijavila na forum. Lp od _Maychi_!!! ...:::Sonce ne dela razlik. Vsakdo mu je simpatičen. Kjer sije sonce sveta, je vsak človek vreden truda:::...
Alo!
Ge san Sanja,Grajova,tak kak moja "vrla" sestra,_glavca_. :D Kak san že omenela v profile,me zanijmajo razni športi,tao be lajko bilij...ka ge znan...rokomet,nogomet,odbojka,...zanijma me pa seveda tüj vzgoja otrok Na forum san se prijavela zatao,ka je baje fejst zanimijvo,kak prave naša "vrla" _glavca_ Vüpan,ka mo najšli skupni jezik in mo uživali... :)
No ge san pa Srečko, doma san pa z Radovec. Eni me tak ale tak poznate druge pa pač nej
Vüpan ka vas tou ne mote pa ka lajko pišen po vašon forume :?
Lepo pozdravljeni želim obvladovati neobvladljivo, toda obvladovanje je iluzija
27 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Vrni se na Spletna stran, Forum Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |