Kera pesem trenutno?
67 prispevkov
• Stran 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kera pesem trenutno?Kera vam je trenutno najboksa pesem? Oziroma kere pesme so vam dobre?
Meni je trenutno.... U2 - City of blinding Lights
Js bi se kr težko odločila samo za eno, ampak definitivno jih je nekaj, ki bi jih lahko v nedogled poslušala: U2 - One, Pink Floyd - Wish you were here, Scorpions - Stll loving you, Dire Straits - Brothers in arms...
CARPE DIEM!
Gorenjka....dober okus glasbe mas! Moje dobre so se:
Cranberies - Zombie Dire straits - sultains of swings, steppenwolf- born to be wild the Rollingstones- Start me up, satisfaction ACDC - High way to hell, Money talks Mark Knopfler - what it is Nirvana - smells like teen spirit u2- vecinoma vse Pa se puno drugih!
Hm.... zanimiva paleta izvajalcev...vendar meni osebno je všeč elektronska glasba (house,techno). Sicer pa... vsak ma svoj okus!
:ok ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Coldplay so dobri....najboksi njuv komad mi je clocks..... ale uni scejo bite u2, mislen njuv style petja majo...pa isti toni kitare...nekatere pesmi majo podobne....ale vseeno majo dobre pesmi!
Adambayer...res je vsak ima svoj okus...in jaz ti po pravici povem imam skoraj vse okuse od klasike...do rocka...do dance...do hip-hop...narodne...vsaka pesem mi je po svoje lepa! Ne morem pa poslusati in se mi samo zmrazi v trebuhu ko zaslisim Drazena Zecica....joj kak to sovrazim!!! :a-a :gr :gr
Pilaj se strinjam glede toga ka Coldplay ful spominjajo na U2 samo se mi pa mogoče zatau še talko bole vidijo. Glede pesmi Clocks moren povedati ka mi je daleč,daleč najljubša od njih, sicer majo pa še kar nekaj super komadov, npr. The Scientist.
Vsake ma svoj okus.Nekateri obožujejo Zečiča drugi ga nemrejo čuti. Ge,po pravici povedano nejsan preveč navdušena nad njim :sleep
Tak je :) :)Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
Adambayer...res je vsak ima svoj okus...in jaz ti po pravici povem imam skoraj vse okuse od klasike...do rocka...do dance...do hip-hop...narodne...vsaka pesem mi je po svoje lepa! Ne morem pa poslusati in se mi samo zmrazi v trebuhu ko zaslisim Drazena Zecica....joj kak to sovrazim!!!
--------------------------------------------------------------------------------------- ej Pilaj sej mi lahk pišeš v prekmurščini se teko,teko razmem
Res je, vsa glasba je po svoje lepa, in po tem se vidi kk morajo glasbeniki trudit za svoje privržence, da jih glasbeno zadovoljijo :grom .
sploh pa slovenski turbofolk- kdo si je to izmislu... :blek :blek ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Pa zecica bi doj streloooo! Pa ta muzika pa to....je bljuuuaaak! Za bruhate! Mrzim zecica...pa ce sto povej ka rad zecica poslusa...pre meni ugled zgibi tak! ![]()
Pa van se sploj ne senja o dobri muziki.Ka pa avseniki,Lojze Slak,Štirje kovači in nasploh narodno zabavna glazba.Tau da smo mlade bilij te je drugo nej bilo.
:D :DPa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
67 prispevkov
• Stran 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Vrni se na Filmi, muzika, igre, računalništvo, telefonija... Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |