Razprodaje
21 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
RazprodajeKaj menite o po sezonskih razprodajah--oblačil in obutve--ali na njih kaj kupujete in ali ste z kupljenim zadovoljni ----pač vaše mnenje??
![]()
Pa ka ščejš bokšoga kak pa so razprodaje...Sicer na razprodajaj nika na kipüvlen,no včasek se pa kaj privoščen ale redko...zatao,ka me je naslednjo sezone že malo.Tak ka...ge sumo oden pa gledan.Sicer je tao nej slabo,ka so tej razprodaje,ka tiste kere so bole na stesko s kešon,se te lajko kupejo,ka se jin vijde,pa še falej je.Zdaj pa tiste kere se ravnajo po zadnje mode...za tiste tao ne prijde v poštev.Ka moda se sako sezono menja,ka pa pomejne,ka so tuj drugačna oblačlia.
Ja ge san bil malo po tej bautaj, samo ka če čedno že vse razprodano po enan dnevi!
Delavci v bautaj že naprej rezerverajo bokše cote za sebej ali pa svoje kolege-to je nej fer!! ![]() FORZA VIDONCI
RAMBO_man,tu se pa popolnoma strinjan s tjaf.Po mojen be tej delavce v bautaj mogle date prednost kupcem pa strankan,nej pa,ka se same že najprlej rezerverajo cote.Ale ka moremo...
na svejte nega pravice,pa te je tu tuj nega.Tak ka...mij be bilo žmetno kaj napravela prote tome,ka be bilej razprodaje za vse enakopravne...
Saj so vrejde tej razprodaje. Dobiš stvari za skoraj polovico ceneje, ali na živce mi idejo tej gromozanske gužve, pa ka ti cote skoraj vo z rok gemlejo. Moreš ite takoj na začetke, ka te še mogoče kaj pametnoga pa normalne velikosti dobiš. San si večkrat že kaj kupila na razprodajaj, ali za to moreš meti čas.
:oh
Ene stvari koštajo isto kak prej telko ka samo večjo ceno cuj denejo ka je prej več koštalo!
![]() Google is your best friend!
Pa ka moreš...morejo se znajte,ta nekak zaslužejo keš.Vej so une tüj navadne lidgej kak mij,tak ka....ka moremo,nišče more nastradate in tu,pre tej rasprodajah smo pač mij,kupce,nastradale!
![]()
moraš meti takšo linijo kak ges, pa je sigdar vse znižano. Obleke xxxxl, pa bakanče št.45-46 (ovači nosin 43, samo ka tej isto koštajo ali so pa še falejši, pa še tou če ti štoj na nogou stoupi ne občutiš če maš trij številke prevelke.)
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Ma mene te razprodaje sploj ne genejo, ka itak nika ne kupin kda so razprodaje, ka mi te ta gužva dobesedno na "cenzurirano" ide
Tak ka z razprodajami sploj neman peoblemov :) :)Život je rat, a mi smo bez municije...
Če ščejš dobite kaj kvalitetnoga,te moreš tüj malo bole v tošlen poglednete pa malo bole v drago boto ite...sicer pa,kak prave Dragos robo morejo nikak odate.Ale,če glejdamo tej reklame,kere kar množično odejo po pošte,pa te idemo v baoto,tüj ne dobiš vsega blaga kere je bio v kataloge
tak ka...tao je totalne "blef"...mijslen tej razprodaje pa se ka se mota tu okole... ![]()
21 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |