PaintballNo ka je zaj, še niti eden je nej utegno nazaj prijte...ka ste vsi bujte?
Rezultat je baje presenetljivi, neka se čuje ka je bilo 5:2 za starejše občane! ![]() Google is your best friend!
freestyler njaj jih...znankar so še vsi cejle trde...
vutro tak nedo do poldneva gor stanele... :D ka so se gnes praveč namantrale .Pa ka je kere v bolnece pristano??Cejle ste gvušno nej,tak ka,če nucate hanzaplaste te sumo povejte! ![]()
Alo vsi šteri ste celi pa zdravi, blagor van!!!
Pojge to je nej za nas, ko bi dal ka bi vutro dopust mel
Glede toga rezultata je pa tak, niti pod razno je nej realen...,na začetki je kazalo porazno za tej starejše, te so pa šli pa so profesionalca podkupili, ka se njin je pridružo...No te je pa gratalo to ko pač je...
Ali to pri tan nede ostalo, to de takši revanš, ka de njin še žal ka so gnes zmagali ![]() Život je rat, a mi smo bez municije...
Ja freestyler,bokše ka se že v naprej pripravemo.Kak vo vijde,je bilo katostrofalno
Puskin pa dopust se zeme,nej ga trbej prosete.Ale kak vijden je tej Paintball nej za tejbe :D Ka be ti delo, če be šlo za rejsan...
Je što kaj sliko ka ste vij naštimavale?Ka tao be bilao feejjst zanimijvo glejdate.Ge ste se vij nej skrijvale.Pa kaj je Box delo v grabe?Čako na lepe čase ale ka???:D :D :D
Tej BOX ga pa rejsan sigdar malo poserge. Ali taksi sigdar dobro skoz pridejo.
Kak pravijo mladi ste zaleteni, relativno pametni, eni celo lejpi, perspektivni, ampak NAIVNI! To je pokazo tudi gnejšnji dvoboj - MISLIN KA SE NE MOTIN, TAK JE. :D S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Nej Box je sikdar čako ka so nas spucale in te je un kak jackson prišo fajn zagen ven, pa na konci njeme je še največ municije ostalo
:D :D
Box pa brez zamere, ma smo se hecali!!! ![]() Život je rat, a mi smo bez municije...
Kak vijden se samo poražence nika oglašajo, pa mislen ka je čas ka se tude mi ""žive"" malo oglasimo.
Ja pojge kak je bilou je bilau. V začetke smo van itak mogle malo volej date, ovak be se ger svadele, pa še eden nas je menje bil. Tiste kroške "profesionalec" ka nan je pomago, je tak samo zatou bil, ka smo te bili številčno izenačene. Mislen ka smo čista zasluženo "preživele", pa komaj čakamo tej vaš revanš. Pa še en nasvet, če ščejte ma boukše bite, morete Boxe dopovedate ka naj malo glejda koma strejla, nej ka samo v grabe leži, pujkšo zdigne, pa poka. Pa drgoč probajte ka se nete same med sebof doj pokale. :D :D
Za konec pa moren še povalete moje soborce (FIBO, maradona, zoran, pa še eden) , za odlično opravleno delo!!! ![]() E, pa nemoj da zajebavaš!!!
ZAVCE-je tou van trbelo. Box-ova taktika je bijla čist vrejde. Na konce je sigdar redno fasevo, tak ka je zmejs mreže več nej vido, inok be pa še skoro v mlako spadno.
Ovače je pa bilo super, edino desna roka me malo boli. Zadevo trbej sigurno ponovite,ale dan pred praznikom, ka se nijštarne gnes kumaj vlačijo na šihte ![]() Ni mi treba govoriti, da imam prav-o tem ni dvoma!
hehe...se itaq ste vsi dale zagreti...san si mislila ka do se stvari umirile...
me zanima ka bi bilo ce be zenske vklučile...moglo bi bite prekleto zanimivo...
ge drugic iden z vame,pa ne zato ka mo se strelala, pac pa zato ka mo vas slikala...sam ne ka bi kaj fasala.. ![]() Don`t worry...be happy!
bina: Problem je edijno Box-ležij v grade, pukša nad glavov pa na pomet strejla, te se pa nevej što dobij. Na konce pa se še zapletej v zaščitno mrežo, katera varuvle gledalce.
Ni mi treba govoriti, da imam prav-o tem ni dvoma!
Bravo legende! Kak san napovedo. Zavci so fasivali. Naslednjič, če de prilika iden pouleg. Samo te de nas legend po eden ali dva v ekipi, zavci vij pa v punon sestavi, ka de bole zanimijvo. Se vidi, ka je vojska nej tak brezveze, kak si mislite. Bar se telko nfčiš, ka svojih ne strejlaš. Malo za šalo. Ali more biti rejdno zanimivo.
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Rad bi pohvalo zavce. Borili so se po najbokšeh močeh. So perspektivni. Ali izkušnje prinesejo svoje. Tak ka je valalo valanje, puzenje, skrivanje, bežanje, zaletenost. Mi smo van dali na začetke voljo, tak vas je eden več bil. Te ste pa padali kak zrele kruške. Edino škoda je ka smo nika nej slikali. Ništerne slike bi bile prav lepe
Za revanš smo pa sigdar krede, nas so tak bole sumiči pikali kak ste nas vi trufele. :hot Me pa veseli ka mate še voljo ![]() V slogi je moč
Škoda ka ste nej nika slikale,ka be bar mij,kere smo nej bilij tan,bar nika mele od toga,ka be bar vidle,kak ste luftale...
Kak tao zdaj vo vijde,ste rejsan še po enon dnejve vejst zagrete.Pa baje je bolao feejst zanimijvo.Škoda,ka san nej bijla poleg... ![]()
Tak so starce leko močne ka so se po grabaj skrivale.SRAMOTA.Nite eden razen ovoga ka je pač bil glaven,pa je dobro pozno teren,se je nej žrtvoval.Tan ste sedele kak če be van kaj v lače vrezalo pa čakale da štoj do vas pride.Če be mij isto tak delale be runda trajala 12 min pa be vsi cele ven prišle,ampak bi bilo brezveze.Mo vidle naslednjič da več ovoga nede polek pa se mij nemo telko zaletavale. TE VAS PA RAZCOTAMO KAK PRVE DVEJ RUNDE,ka ste nite dvej minute nej zdržale.
Za CNN poročal Miško. ![]() Pa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
In kak smo lajko gnes ugotovili v živo,kakšne posledece majo tej naše bojevnike,lajko samo poven...LAJKO BE BELAO TUJ SLABŠE...
:D tak,ka ne obupat.Cejle so prestrelane,ahhh...vse se me smijlete. ale naše bojevnike se nedo predale...Šli do tak daleč,ka do vsi na enakopravni ravni.Tao je prava beseda,do konca pa ne odnehat...
Pa pokažete malo več samozaveste,ka ovak mo rejsan,kak je pravla bina,mogle vstopite v akcijo deline.Te de pa joj... :D
Vrni se na Vse okrog ostalih športov Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |