Priznanja in nagrade
56 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Priznanja in nagradeKot sem omenil vas prosim za vaše predloge in pohvale najbolj zaslužnim za spletno stran in forum.
Seveda objubljeno nagrado si zaslužijo prve tri forumistke. Te so, če se ne motim: - TEJA - NURSE - BINA Kar zadeva spletno stran, gre seveda največje priznanje freestyleru, ki stran temeljito prenovil in seveda skrbi za ažurne informacije. Predlagam, da mu na naslednji prireditvi (npr. turnir) podelimo ustrezno nagrado. Glede foruma pa sledi priznanje Dragosu, ki je v začetni fazi držal forum pokonci in s tem pipomogel k takšnemu uspehu in seveda spet freestyleru, ki skrbi za dodatne funkcije, ki omogočajo enostavno in prijazno uporabo ter atraktiven način prikazovanja prispevkov. Imam pa predlog, da za vse forumiste damo izdelati naprimer majice ali pa kape! Zdaj pa še ostali! S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Točno to san že večkrat študero...
Seveda se trbej nekak zahvaliti ten ka so stvar zagnali, ustvarili in jo držali pokonci :bravo :bravo
Je pa ta ideja za majce oz. kape fejst dobra in bi jo trbelo čimprlej realizirati, to je tudi dobra promocija te naše zadeve
Se popolnoma strinjan s tebo prešeren ![]() Život je rat, a mi smo bez municije...
Ka se pa tijče tej nagrad pa pohval.Rejsan saka čast našome freestylere pa Dragose ale nikoga pa ste vo pozabele in tiste je tüj dosta pripomogo,kak pre forume tak pre spletne strane.Tao je naš Pilaj.Njega pa rejsan nesmemo vo pistite.
![]()
To je super ideja-kapa ali pa majice!
S ten b eto drugi vidle pa bi jih sigurno pritegnilo zanimanje za forum...
Malo več majic ali pa kap se naprave, tak ke leko novi člani takoj dobijo, nej? Ja deklan trbej dati obljubljeno ka ovak se doj svadijo! FORZA VIDONCI
Ge se tuj strinjan s tem! Majce bi bilo super mete, še svoje nicke bi lejko meli gor, to bi bilo zakon!!! :ok
Pilaj je resno dosti pripomogo ale me je pa tak redno razočaro glede forum-piknika, to bi mogo on organizirati! No pa te smo nazadnje mij tuj neka vkup spravele, ale lejko bi vsaj javo ka je v avstriji pa ka nede mogo pa tak...! In te je še kaj kmalu spet pobegnil... Google is your best friend!
Ja majce bi rejsan bile zakon, tau se ges tuj strinjam
Freestyler, ja pilaji pa nemreš zameriti ka je tak hitro s piknika vujšo, mogo je iti na baukše, ka je že celi keden strado :) :)
Vej pa njajte Pilaja naj uživa...naj uživa tak dugo kak lajko pa kak dugo lada...
Glede teh majc,kakšne be pa belej?Malo me bole zanijma... tak ka,če ma štoj kakšne informacije ali pa predloge,naj povej,plys ![]()
Ges predlagan, ka se zgučimo z Tomažom Vukanom iz Otovec, ki večrat ide v Budimpešto v centralno skladišče. Ges predlagan, ka preveč ne komplicejramo, vzamemo bole kvalitetne cca. 1000 SIT, osnovne so že za 200SIT. Napis mo pa ges probo zrihtate kak sponzorstvo, ali pa za nikse mninimalni znesek.
Prosim za predloge, ka napišemo gor in kakšno barvo, ali vzamemo polo majice ali navadne majice. To bi mogli hitro dorečti, če hočemo imeti majice do turnirja. Tej keden ali pa na začetke drujgoga kedna trbej nabavit majice. S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Pa ge mislin ka be te že zeli polo majice,no to je moje mnenje.Gasilci smo zdaj naročili polomajice pre nedžoje, pa un nan zdaj tiskanje tuj zrihta po minimalni ceni, tak ka mislin ka mo kar preci fal skoz prišli,tak ka se leko to te pogledne ka do baje že vutro gotove.
Život je rat, a mi smo bez municije...
Zdaj,če že gemlemo nikšne majice,be belao bokše,ka zememo malo bole kvalitetne,ka do duže držale.Po mojen be bokše belao zete polo majice.Ge tak razmišlan...
Ka se pa tiče barve,mene je rejsan vseeno kakšna je.Zdaj,če mo glejdale,kakšna barva se samome vijde,te nemo nikan prišle... Mogoče,ka be zejle barvo,kera be te v bodoče bijla naša "mama"...ale nekšne vrste naš "simbol"... Neven,ge samo razmišlan...
Mislen ka bi bilo vredi eno barvo v povezavi s spletno stranjo, se pravi modra barva...
Meni je vseeno če so polo ale navadne... za gnoj nakapati so vse dobre! :D
joke Google is your best friend!
Ge se strinjan s tjaf freestyler.Fanj be belao,ka be mele nikšne povezave med sebo.Se prave,če mamo plavo spletno stran,naj so plave majce...sploj nej slab predlog.Ge se včasek strinjan.Ka pa pravete ove?
Glede majic je tak.Za gasilce san naročo pre neđoje polo majice.Ena košta 1000 SIT,ampak bolša kvaliteta.Dal nam je pa tude natiskate,ka pa košta 6000 SIT za 14 komadov.Zato mislim ka se je najbokše na njega obrnete.
Pa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
No super, te nan to tuj lejko zrihta...
Malo predlagajte ka bi meli napisano gor! Google is your best friend!
56 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Vrni se na Spletna stran, Forum Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |