Morje 2005Alo vsem!
Midva z miskojan sva še nej "zutiva" oziroma vtopleniva, vsi ostali so pa že zuti! Grozno je tra glejdati, kak so enbi bosi! Ali, ka bos ti zaj! Ne ven ka naj zdaj delava ali samo še dvej pivi mava! Ne ven če de tau zadosta, ka naj "zuje" Ka predlagate???
Menej zanima samo, ka je z našim puškinom, ka se nič ne oglaša?
Van je nej nič sumljivo? Ge ne ven, ali je non-stop zuti ali pa je zaljubljeni in si ne vupa oziroma nema časa? No zdaj pa iden, ka so vsi zuti in, ka naj si sama začan!?!
alo vi!!!Puskin še pri sebi!!!Kelko telko
:sleep :sleep
Pa ja vsi so tečni pri tan računalniki, pa san zdaj komaj na vrsto prišo, ka je itak tak kesno!!! :gr :gr
Pa nema veze, meni je fajn če gli san nej tak pogosto zuti, kak drugi pravijo, ali man druge stvari kere me osrečujejo in zabavajo... :) :) Ajd nočka vsen, skrajni čas je ka iden spat!!! :D :DŽivot je rat, a mi smo bez municije...
Ti ge dan roj po glavej! Eti nite enoga mrčesa nega! Tau zaj privas so se pa razmnožili...ka smo mi odišli!
![]()
nej, ka bi si bakanče znucali od pogostoga züvanja. Če se pomali pa previdno züvaš se ti nika nemre zgoditi. Paščite se domov, ka je pri nas spadnola koncentracija mišic, pa je cejla populacija ogrožena. Drugi problem pa je, ka je zdaj ka vas nega koncentracija alkohola v zraki že samo 0.3 promila namesto 0,5.
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Lena pa Nurse te se pa fajn mejta,pa uživajta..pa nej ka be vaj tüj tak züjvalo,ka tej,ka so zdaj na morje...
:D lajko vaj še malo bole... ale do meje
Borusak6 što pa te povzroča teh 0,3 promile alko zrake,če so pa tej naše na morje?Ale po mojen do roje zdaj zgübele svojo moč... :D ka so se že preveč dale duška...in do mogle nekaj dni mirovate,ka prijdejo k sebe... ![]()
Evo se zadnje sporočilo pred odhodom.
KONČNO MIJ TUDI IDEMO NA ZASLUJŽENI DOPUST - SANTORINI ŽE ČAKA!!!!!!!!!!!! Ges moj najprle tak spal ka mo se cuj drl, te pa plaža, paša za ............... Se vidimo naslednjo soboto, pa ce de prilika se tudi kaj oglasimo na forume.! :D :ok :D :ok :D :ok :DS SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Ja nika,te se pa fajn mejte pa uživajte kelko se da...
Pa ne ka ger nebe ščejle nazaj domov prijte,ka be se van feejst povidlo... :D Če de šansa se kaj javite.Fanj se mejte... ![]()
Evo mi se pravkar pripravljamo na odhod, iz pijanoga kopra! Koncentracija alkohola se bo danes zvečer v vidoncih dvignila za 0.9 promila! Toliko v vednost!
Prvi pozdrav IZ SANTORINIJA!
:hot
Komaj smo gor stanoli pa smo ze v kafici - seveda na pivi, seveda internet ma skoraj sakse tak ka nega problema. Moran povedati, ke je ob malih zacetnih zapletih tu vse OK! Vreme je sicer delno oblacno vednar vroce. :hot :hot
Avto smo se ze rezerverali tak ka pustolovscina po otoke sledi! Lep Pozdrav do naslednjega javljanja! PRESEREN, DREJCI, LENA, NURSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :DS SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Prebivalci Vidonec pozor!!!Roje se gnes vračajo z dopusta in do gnes napadnele vejs Vidonci...
:D Toliko v vednost,ka se pripravete...ka mogoče de sledijla kakšna katostrofa...
po mojen mo mogle zvate javne delavce,ka rezerverajo pijče pa znake,ka de gnes gvüšno dosta znakov pa pijčev spotrejteh ali pa vo izobrnjene... :D :D
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |