ADSL pri Grade
38 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
ADSL pri GradeADSL JE ŽE PRED VRATI!
Ka vas malo razveselin. Trenutno se pri Grade montera ADSL oprema in naj bi bilo tej keden ze gotovo. Obstaja samo še eden problem, to je priključitev te opreme na Siol (prenosno omrežje), ker v M. Soboti nega prostega priključka. Tudi tou zadevo pospešeno postavljajo in bo na voljo najkasneje do konca avgusta. Tak, ka tisti keri mate ze pogodbe lejko s pričetkom novega šolskega leta pričakujete tudi ralno priključitev na ADSL omrežje. Keri pa pogodbe še nimate, pa hitro pošljite zahtevo na Telekom oziroma Siol. Studentski paket je samo 6.000 SIT in ste lejko non stop na interneti. S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Zaj jin tej telekom raztrliiiim!!!
Pa ge se neman pogodbee.....20x san ze zval pa podpisavo pa gnjavo...meni so pogodbe nej poslali........zaj jin centralo razbonbanderam!!!
Ja, kak praviš RAMBO man, končno neka nouvoga tudi v našon Texasi. Zdaj mo lejko kaj več napravili z našimi kištami, ka tou kak je bilo do zdaj je živa katastrofa.
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
Ma naj ide v "cenzurirano" tej telekom ge san njin že tude 100 krat piso pa zval pa na siole spuno prijavnico X krat, ale pogodbe san še nej dobo!
Pilaj da boš šou razstrelivo nastavlat na telekom mi javi ka mo ti šou pomagat :gr želim obvladovati neobvladljivo, toda obvladovanje je iluzija
Zdaj pa tak v torek 9.8.2005 de ADSL pri grade priklopljeni in od te naprej se zacnejo priklaplati naročniki. Predlagan van ka cim prle okuperate nasoga ropošovoga Tončija, ka de vas priklopo. Steri pa se nemate pogodbe pa takoj po njo!
S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
Kak lepo!!!Končno, že zadnji čas bil!!!
Tak ka mislim ka je prišo čas ka tudi ge kaj napišem na forume (san namreč ena redkih ka san še na 0 prispevkih)
Zdaj ka de ADSL se nede trbelo več saki mesec za račun bojati in mislim ka de tau super!!!!!! :)Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
San bil gnes na telekome, pa pito za pogodbo, pogodbe še sploj nej mogoče dobite!
Neven ka tou vi mate doma, zato ka ADSl de se delo komaj semptembra ali oktobra pogodbe se pa še ne delajo! lep pozdrav želim obvladovati neobvladljivo, toda obvladovanje je iluzija
Ge san tude bil na telekome.... to je nej pogodba....to je samo prijava....pogodbo pa poslejo po posti! Ge san prvo vlogo dal notri leta 2001! Tak ka morem med prvimi bite priklopleni......ce nej de bliskalo!
:a-a
Dragos boj srečen s studenčnico.Pa še bole je zdrava pa bole mrzla je kak pa tej vodovod...pa itak na konce nevejš,ka se dodajo v tao vodao...tak ka...po mojen je studenčnica itak zakon!
![]()
Alen vej pa odes v isto solo, pa iste program.....kak san ges odo...alen pa to jue tak....kda mas monopol v drzave! Samo tej monopol je je vec nej pravi....tu je mobilna telefonija....tu je mobilni internet...in uni do pomali v krizi....to je moje ekonomisticno mnenje!
![]()
No končno! Lesicov tonček....Dober dejn pošta! Mi je prneso kuverto v kateri je bila pogodba! No končno ka se nika zača gibati!
38 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |