Vse ogrog filmov, muzike, igric, pc, tel....
Napisal/-a Pilaj » Če 10 Mar, 2005 10:49
Večina od vas ima doma satelitski krožnik z LNB glavo (obrnjeno na astro), ter analogni Sprejemnik! Z tem sprejemnikom gledate cca. 30 programov (pro7, rtl, vox, dsf, eurosport, viva itn.)
Vas je kdaj mikalo, da bi gledali recimo cca. 300 programov na satelitu ASTRA? 600 na HOT BIRD-u?
Obstaja rešitev, katera stane cca. 12-15k sit.
Vse kar potrebujete je računalnik z vsaj 900 mhz, ter 256Mb RAM-a, krožnik z LNB glavo, ter DVB kartico, katero dobite v bolje založenih računalniških ali trgovinah z SAT robo.(najbolj znana je skystar2 - stane cca. 15.000 SIT v tujini 50€ )!
OSNOVNI POSTOPEK:
1. Skystar2 kartico namestite v PCI režo, namestite gonilnike, ter priključite kabel, ki vodi do LNB (krožnika).
2. Namestite program ProgDVB, PLUGIN: s2emu, ter sofcam.key!
3. Uživate ob sprejemu Discovery channel, reality TV, Animal Planet, MTV netvorks; Taquilla (cel dan najnovejši filmi....in še in še), če premaknete satelit na hotbird, kar je 6.2 stopinj zahodno boste spremljali tudi slovenske in hrvaške kanale, ter še ogromno drugih cinema programov)
P.S. Priporočljivo je da imate krožnik z dvemi LNB Glavi, premera vsaj 85cm, ker lahko spremljate dva satelita hkrtati Hot bird in Astra, na Hot Bird je ponudba res sanjska, Polska Cyfra, ter skyitalia, še slo1, slo2 itd. Če pa imate motorček diseqc, potem pa ni dvoma da bi še pomislili na kaj drugega, kot pa na gledanje TV.
To je bila osnovna razlaga o digitalni sat tv! Če potrebujete več informacij, pa kar pogumno, razprava je pod to temo!
-

Pilaj
- Stari maček

-
- Kraj: Vidonci 68
- Klub: KMN VIDONCI, Barca
- Garaža: VW Polo
-
Napisal/-a Gost » Če 14 Apr, 2005 21:39
PILAJ PA TI SI CAR,AMPAK NEKAJ SI POZABIL OMENIT.
TISTO KAR RAD TI GLEDAŠ, NAMREČ
NOGOMETNE TEKME
-
Gost
-
Napisal/-a Gost » Ne 10 Jul, 2005 16:50
Spštovani Dragos !!!!
Z vsem dolžnim spoštovanjem do tebe in ostalih sodelujočih na forumu, Vas lepo pozdravljam.
Ja, res je. Sem v Vaši okolici, blizu ali daleč, saj je vseeno, a ne ???
Glede velik črk, a je kak problem, a ni bolj važno, da imate obiskovalce-goste, na Vaši strani-forumu.
Predlagam Tebi, spoštovani Dragos ter vsem ostalim, glede na obiskanost, da ostane izbira velikosti črk stvar posameznika.
To, da opozarjate na velikost črk sem zasledil prvič na forumih.
Pa še nekaj, spoštovani Dragos, število obiskovalcem vaše strani-foruma, se ne bo povečalo, v kolikor boste opozorjali oziroma zahtevali, da pišejo kot bi Vi zahtevali.
To je zelo pogosto v Vašem koncu.
OPEN YOUR MIND.
Kje sem izvedel za Vaš forum, mimogrede na na Najdi.si, ko sem slučajno prišel na omenjeno stran.
Želim Vam veliko uspeha vnaprej, sporočite ko ne boste imeli takih zahtev.
Lep pozdrav
GOST
Dragos napisal/-a:Dragi gost--kot prvo si zelo dobrodošel v forumu--nevem ali hočeš biti prikrit ali se nočeš včlanit--mogoče se nahajaš celo zelo blizu--vidim tudi da ne poznaš forumskega pravila --glede velikih črk--najprej ugotovi,kaj to sploh pomeni--ali se pa pozanimaj 
-
Gost
-
Napisal/-a Dragos » To 12 Jul, 2005 10:59
10. Uporaba velikih črk ni zaželena (kričanje), saj moti druge obiskovalce
eno izmed nešteto pravil--enega zelo velikega foruma. Dragi gost ,če sem te pa slučajno užalil se pa opravičujem?
Prepovedana je pretirana uporaba VELIKIH ČRK.
8. člen,še eno izmed pravil
A. OBNAŠANJE IN KULTURA NA FORUMU
6. člen
Ni dovoljena pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK
da ne bom več našteval!!!!!!!!!!!!!!! 
-

Dragos
- Stari maček

-
- Kraj: M.Sobota
-
Napisal/-a Gost » Ne 17 Jul, 2005 18:50
Spštovani Dragos !
Vse je u'redu, ampak v kolikor meni očitavaš VELIKE ČRKE, bodi vsaj tolko pošten in piši "kot se šika".
Namreč tvoj odgovor je tako napisan, kot če bi kura razmetala tvoje sporočilo.
Kaj pa oblika ???????
Navajaš pravila "enega velikega" foruma, zakoj zatem se opravičuješ in spet nato navajaš še pravila "nekega" foruma.

-
Gost
-
Vrni se na Filmi, muzika, igre, računalništvo, telefonija...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
|