Vase slike?
17 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vase slike?Zakoj ne objavlate slik v foto albume? Vecina vas ma strnckase....pa nekaj vasih slik objavite!!! Evo neka iz moje galerije: http://www.sportnodrustvo-vidonci.si/fo ... p?cat_id=4
Dopust je krivJa eni smo malo na dopusti bili pa smo se še nej fkup pobrali. Obljubim ka mo v naslednjem tedni objavo nove slike :ok
Mogoče bi lejko na forumi napravili izbor slike meseca. Vse slike, štere se objavijo v zadnjan meseci v fotoalbumu idejo v izbor za fotografijo meseca. "Strokovna" komisija izmed vseh izbere 5 najboljših. Potem pa vsi člani foruma glasujejo za eno izmed 5 slik. Zmagovalcu pa predlagan ka ŠD časti kakšo pivo ali dvej :drink Mogoče najdemo še kakše druge sponzore :) Kaj pravite na predlog? Drejči
hehe...najlepše,po mojen so te najbole grozljive...tao velja seveda za tistoga,keroga so slikale...za ostale,ka pa slike glejdajo je pa tak vseeno,če se je lepo držo ale je pa vö spadno kak največje "cenzurirano"...
![]()
Ja tao be pa belao rejsan fajn...sicer so že slike gor...ale če maš kaj čednoga,be fajn belao,ka be vidle ka se pa smoštrüvo
:D pa nej kakšne resne,daj tiste gor,ka so malo bole nore... ![]()
Super ideja! Sodelujejo vsi! Tude drejci! Nema veze ce ma dobro robo! Se z apararatomn za 30 jurjev se da iztisnite super sliko! Samo trbej poimenovati strokovno ekipo! To bi po mojem leko bili vsi!
Zapomnite si:
Nej je važen fotoaparat ampak tisti šteri je za fotoaparatom. Tuj s trotlkamero lejko napraviš sliko ka ta spadneš. Začnema kar takoj. Vi kar vsi fajn objavljajte slike v Albumi. Na konci septembra pa mo prvič glasovali za naj sliko. lp Drejči
Obstaja sicer tudi avtomatsko ocenjevanje slik, na prvi strani albuma se pa lahko vklopi okno ki prikazuje 4 najvišje ocenjene slike!
Posamezno sliko lahko oceniš samo enkrat, slabost pa je, da lahko oceniš tudi svoje slike! Določi se tudi lestvica, trenutno 1-10, lahko pa se spremeni npr. 1-5! Predlagajte! Google is your best friend!
freestyler po mojan bi tau nej bilo slabo tak kak si tij omeno ka bi vklopo avtomatsko ocenjevanje slik
Saj svojo sliko leko tuj sumo enauk oceniš tak ka s ten tudi nebi kaj dosta pridobo.
SuperEn kup dobrih idej ste natrosili. :bravo :bravo :bravo
Če povzamem 1. Objava TOP 4 (ali več) lestvice na prvi strani Albuma - SUPER, DO IT :ok 2. Vsako sliko lahko oceniš samo enkrat - sem ZA, logično 3. Oceniš lahko tudi svojo sliko! To ni problem, če lahko to napraviš samo enkrat. Svoje blago moraš hvaliti 4. Lestvica od 1-10 je OK 5. Predlog: Če je mogoče bi bilo edino fajn, da se določi minimlano število ocen, ki so potrebne, da se slika lahko uvrsti na lestvico. Freestyler, če je to izvedljivo predlagam spodnjo mejo 5 ocen. Kaj praviš?
lp Drejči
17 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |