Kera pesem trenutno?
67 prispevkov
• Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Ti se sve za meneee...jer nemaaam ja nikogaaa................ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ka van je par potačov na podstrešje naraj gratalo,ali ka?
Glede Bastinoja pa: :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr :gr
Zgučano,tak ka smo se na jasnon. Pa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
Ojej... najprej nekaj kritizirate hrvaško musko pol ste pa vsi navdušeni nad njo?? lepo vas prosim no.. rajši cel dan poslušam domačo narodno musko kot pa 10 sekund hrvaške!!!Karma?cccc... kr neki najprej tuc,tuc,.. pol pa kr neko besedilo, mogoč največ 15 besed, ki se ves čas ponavljajo-brezveze! če pa je kaj mirnega. pa vedno pojejo o izgubljeni, nedosegljivi ljubezni in kako so prizadeti,... tk da če poslušaš kakšn komad postaneš kr žalosten (en komad od Karme se npr. tkle začne.. ti varao si me..) pa koga to briga. že tk je dovolj žalosti na svetu pa da bi še to moral poslušat?? ne hvala!!!
:a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a :a-a ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
AdamBayer 100% se strinjam z tvojim sporocilom! Odlicno zapisano! Bravo! (Glede bastinoja....un je slovenec....polek toga je meni tuj dosaden....ale nekome je se bole....in to ce njemi omenis explodera clovek!) Cro-Music SUX! (80% sux)
Zaj mi naj en normalen človek povej glede Bastinoja,pa ovoga njegvoga komada,če je to normalno.V celoj pesmi ma besedila somo:(ti si sve za me ne,jer nemam ja nikoga.)KATASTROFA!!!!!!!!!.Pa tau zna mala deca takšen komad vkup spravete.Tej drugi 25 ur na dan,pa je že itak kopija od Čudežnih polj,pa te tau brezvezno nabijanje polek.Verjetno je že vse ideje za besedilo ponuco pri prvome komade.
:gr
Ge be ga doj strelo,pa tau zašenke. Pa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
Ne me zamert'...ale zakoj sumo kritizirate?Lajko be tüj kakšno pohvalo dale glede kakšne musike...napr. zakoj je van tista musika kero poslujšate tak vrejde...Se van vijde izvajalec ale pesen?
Ale kak pravete...sake ma svoj okus in vsi nemremo poslujšate isto musiko...tao je isto kak,če me meli vsi ljudje na svetu enako frizuro...totalno bv... tak ka,sake poslüjša tisto ka se njeme vijde,nej pa tisto ka se vijde njegvome sosede... ![]()
No jz sm npr. napisal zakaj mi takšna muska ni všeč
Všeč pa mi je house in techno. ta glasba se je v nekaj letih kar precej razvejala in se razvija. vedno je boljša. za vsako razpoloženje.Kakšnih 10 let nazaj je bil samo rave in pika, ki je bil precej na hard. Sam sicer nisem bil navdušen nad to zvrstjo. zdaj pa če ne poslušam še lahko umrem :) . mene ta glasba ful sprosti! če pozorno poslušaš lahko slišiš več zvokov, ki se med sabo zelo dobro prelivajo. :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon :poklon aja še nekaj izvajalcev...(techno)adam beyer, carl cox, oscar mulero, toni rios, valentino kanzyani, umek..(House) pete walker, bob sinclar, miguel migs,francesco diaz, andy grand,...
:bravo :bravo :bravo :bravo ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Adambayer proti tvoji glasbi nimam nic....saj je vredu! Ale zecic......ma to so ti komade keri....so si podobni kak jajce jacu! en ton spremeni z enoga komada pa je ze drugi komad! To sovrazim! Pa znam ka tude ma nekdo prote ce ge najrajsi poslusan stari rock, pa par novih komadov! Ale tak je to! Kak san pravo....poslusan vse vrste muzike....edino cro zevance mi idejo na ku.......
to ja Pilaj, povej mi ko jih boš začel strelat-ti pridem pomagat
:D :D
10-20 let so na sceni in v teh letih so posneli deset pesmi,ki recimo zažigajo.te pesmi pa prilagajajo trenutnem stilu, ki prevladuje. že nekateri naši slovenski 'čudaki'-pevci so takšni. mi zna kdo povedat koliko verzij slov. navijaške himne obstaja?in kakšne so? :blek :blek
Jz nimam nč proti starem rocku.je dober, in izviren. tu pa tam ga tut jz poslušam. ![]() ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
67 prispevkov
• Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Vrni se na Filmi, muzika, igre, računalništvo, telefonija... Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |