:D ale ka te gor,če si odijdete spat... 
Rekord
91 prispevkov
• Stran 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
hehe...manjarin ja...in tao še kak...tak če drüjgoga dela nebe mejla...vej mene be belao ponoče za kaj drüjgoga...nej ka be zdaj pa kaj noroga mijslela...mislen pijsanje po forume
:D ale ka te gor,če si odijdete spat... ![]()
nej naš ka je, tij ponoči na norosti misliš pa nemreš spati te pa pijšeš na forumi.. viš, zdaj mij znamo zakoj tij že talko prispevkov maš!!!
:D :D :D :DŽivljenje je težko, še nihče ga ni preživel!
Pa nej zdaj še tij glede teh prispevkov...
Najbokše bao,ka začan od samoga začetka,ale ka tao pomaga,če mo pa v dvej kedneh mejla isto število prispevkov.Njajmo zdaj tao...
Ka naš rekord še stogij?Nej so ga še ednok podrle?Ehhh...nej skoraj si so že mrtve...spijo :sleep
Pa lajko te teh 7 žarnic posoden,ka boš te tij tüj mejla se vožgane...ale pre tebe be bijla navola,ka be te že se žarnice vö zgorele...ka 9 žarnic je pa nej mogoče mete vožganeh...
![]()
eh, nika se tij ne boj za mene. Vej ge se tuj enkrat do ta prkopam ka do mi vse gorele, tau sicer še nede tak hitro samo delam na ton :D :D
Ali pa freestylera podkupim ka mi jih gor vužgej :D :DŽivljenje je težko, še nihče ga ni preživel!
No kak je pravo Prešeren smo pa podrle rekord.Pa tao nan bole ide kak pa geste...hehe...
13 članov biti naednok na forume...hmmm...tao te je že tüj dosežek...Sumo tak dale...pa že z nas nekaj bao... :D
91 prispevkov
• Stran 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |