Ka če že špricate pa so še sploj nej redovalnice krejde,ka pa te še bo.

Začetek šole
75 prispevkov
• Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
nurse maš praf,tan do maja nas že vse zmečejo s šole
:D
Še dobro ka prviva dva kedna vse vrvlejo pa ne davlejo neopravičenih!
_glavca_ pa mala, krst ste preživele???? :DŽivljenje je težko, še nihče ga ni preživel!
_glavca_ tau maš praf, način je malo bole tak..
Sicer pa glavno ka na ekonomski toga nej bilo,mene je nikoli nej nišče nič strašnoga naredo... kakše F na faci ali kaj podobnoga. Zdaj ka bi pa štoj bilice v mene meto..hjao ej :) Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
No sicer san ge tüj nej nikšnoga F mejna na obraze,tak ka...tü nemo pravla nika.Ale da do v tejbe letele belice,mela,voda,kakšnen položnjek pa neven ka se še...te te pa še cejla Sobota prijde glejdat,kak noro zdaj tan vö spadneš...tao je pa mene totalno aut,bedno...saj je fajn,ka fazane sprejmejo med svoje,ale nej je tao tej prave način...bar po mojen nej...
In nej sumo tao,te moreš takšen po sobote odite,ka se zamazane,kak če be gli zdaj z štale vujšo...
_glavca_ letos si pač tij žrtev in toga nemreš preprečiti..tak pač je!
Kda pa več neboš fazo boš pa pa tij doma položke vkup iskala pa jih v soboto nosla.. :DŽivljenje je težko, še nihče ga ni preživel!
Vejpa no...nišče more biti tiste s keroga se lajko delajo norca...pa ka zdaj naj napraven,če je tao sprejem fazanov že takšna tradicija...vej san ge zdaj nej prava pa nej zadnja,ka mo tao doživejla...tak ka...
Pološke pa gvüšno nemo v Soboto nosla...kakšen fafaron pa nebe bil izjema... :D
Ka mo te zdaj...nika drüjgoga me ne preostane kak tao,ka se sprijaznen... :D :D
Ja sMetka_ tak je...gnes je bio krst...Znaš ka se se zamidijla!Ka moren,če san se pač nej mogla ognete nej bilic pa nej šminke pa seveda nej alkoholnim flomastrom...ehhh...mij srmacke...ka mo te zdaj...
vej san probala vüjte,pa so me najšle...in ednok be me že nika napravele...
Ovak je pa belao bole tak...belice pa bolone neven z kakšno mešanco so letele po zrake kak atomske bombe v svetovni vojni...ovak pa..saj je bilao za preživete,ka še itak san tü... ![]()
Točno tak sMetka_!Tao je sploj nej smejšno,tao je za đaokate...kak je tao fajn da te tan cejla gim pa neven še nej šola glejda.Pa te tij tan tak noro vö spadneš...halllo...žijva katastrofa.sMetka_škoda ka se nej probala...kriminalen občutek...
:D
ej itaq nam drugo ne preostane tak ka..
Brezveze.. Čuješ vejpa tij si leko prijavlena, eno poglavje se navčiš pa pa kaj napišeš
Tij si vsestranska pa tau vse ladaš! ![]() Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
hehe...maš pa tij dober spomin...vsestranska...
Ale tao tak pale...se en predmet navčijš,maš malo pavze in med ten čason napijšeš kakšen post...sMetka_ tao se ide... :D Znajde se ![]()
hmm.. se mi zdi,da smo prišli na točko, kjer ima šola močan vpliv na forumiste
že cel teden ni nbenga nikjer. no ja tu pa tam se keri oglasi. ![]() ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
75 prispevkov
• Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |