Sancy napisal/-a:Tak je,tiste kere mate rade lisijčke se suma prinas stavete![]()
Za cejno se še pogodijmo,pa nedo tak drage kak so na place,suma še malo drakše
se bom pri vas ustavu in bom prvo lisičko, k jo bom vidu pri hiši, odpelu
( krščeno)
Gobe
se bom pri vas ustavu in bom prvo lisičko, k jo bom vidu pri hiši, odpelu
( krščeno) ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
seveda stare ratate, vsako leto ste starejše:D :D lahk pa se pohvalim da sm že bil v vidoncih. tak ka se pazte,da ne bom res kje, ktero odpelu. ![]()
Točno tak!!!!Z name se je nej za zajebavate.In tao zdaj zelllo resno mislen
:) ...tak ka...AdamBayer ge te nebe priporočela kero od Vidonskih deklin,ka te se etak ale ovak mrtev... san vrag te te čaka... :)
hmmm. ne vem če je vse to res.
ne verjamem. in ne morte me prepričat, da je tak kak vi gučite ali:) ![]() ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Ja kak san ščejš.San boš se kriv,če boš da svejta ger v kakšnon slobon stannje...Ge san te sumo tisto najvažnejše pravla,ka za ten je še marsikaj üjšoga...če mene ne vrvleš pa pijtaj koga drüjgoga...pa boš te vido kak resno te ge gučin...
:D
ja itak
ka me zdej neki strašiš? lahko bi bla ponosna na to, da vredi vidonske dekline sežejo v deveto vas..( al kak je že tist pregovor?)
:D :D :D ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Smo smo...ale smo pa trenutno malo za sekundo zavozele s teme.Ale zdaj se vračamo nazaj na stare tire.
Nej rejsan,ka zdaj grbanje rastejo ale nej?Zdaj be že mogle bite rjave grbanje,ka kostanje že fajn letijo.Če pa nede grbanjov te mo pa konstanje brale,pa jih küjale pa pekle. :)
dans sm naredu en sprehod če hosto, pa nč gob-baje bi naj blo premrzlo. ampak ta teden bi lahko rastle
. sm pa zato nabral nekaj kostanja...mmm kk je dober.samo nekaj manjka zraven, ampak tisto bo šele prihodnji teden, k se začne trgatev ![]() ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
kak da ne. jz s tem nimam problemov.edino malo me napenja hehe.. kaj pa vi pijgete zravn kostanja?
....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |