Gledate BAR?Ale če be una bijla kakšen rejdan fotomodel,te nebe za sako figo đaokala.Mislin halllo...zakoj se je pa te prijavelana tej šov,saj je znala,ka de mogla nekoga izločite.
In una zdaj prave,ka se ne be rada zamerela človeke kere je je nej nika napravo.Mislin Alma saj smo v sodobnon čase.... Pač moreš nikoga izločiti in pika!!!!!!!!!!!
Glavca saj je to šov, bolj glumiš boljši si, večji kreten si večje možnosti za zmago maš, bolj zahrbten dalj časa ostaneš v igre.
Zato nekaterim se obračas želodec, ko vidimo take gluparije ![]()
Saj tao je po mojen največja napaka teh šovov.Ka bole se delaš noroga,zabitoga pa ne ven ka še nej,bole čedno vö spadneš.Pa ge te je tü logika?Tao zdaj mene naj nišče povej...
Po mojen be najbokše belao,ka be pre takšneh šoveh lajko pokazo svoj pravi jaz...tak "žmetno" prijdeš v tej šov,pa ka be se te tan neka noroga delo...hallo...po mojen je tao nej prave in najbokše način...
Glavca pri teh stvarh logike ni in nikoli je ne bo.
Premišljevati, ko si v reality šovu je neumno, potrebno se je prepustiti toku šova in iztržiti največ kar se da.
Prej ali slej bo prišel novi reality šov in ti boš pozabljen/a.
Zato moraš iz tega potegniti največ kar se da. ![]()
se je že kdo vprašal,kakšni so ti osebki v resnici, njihov karakter,odnos do drugih, ali sedaj samo igrajo ali ne?
vse skup je za en k*** :blek ....::: Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado:::....![]()
Se do zadnje besede strinjan s tjaf AdamBayer...kakšne so une sploj v realnoste...gvüšno so nej ven kakšne angelčki,če so že tü čijste hudiči...ali se pa mogoče moten.Mogoče so pa kakšne exxxra dobre ljudje...
Alma je v krizi od samega rojstva, daj poglejte Almo
, njeno obnašanje, pristop, odnos, osebnost vse skupaj za shi..
V realnosti ti ljudje, če niso do zdaj bili pa bodo po BAR šovu preveč zvišeni, hodili bodo v oblakih, gledali na navadne ljudi kot če bili kakšne smeti skratka nič pametnega ne bo od njih.
Saj Alma je od samoga začetka čista zabluzena...Una po mojen ščej,ka be se se dogajalo po njenem,vse be naj potekalo po njenih vodah...
Rejsan kak prave my personality...tej lidgej do še te,da de konec toga šova odle po ulicah,pa mislele ka so una zdaj nika več,ka so pač bilij na televiziji... ![]()
A si kdo upa, postavit v njihovo kožo, zdajle in kasneje???
Ali si lahko sami pri sebi predstavljate, kaj se dogaja v njihovih glavah, kaj premišljujejo, kaj si njihovi najbljižji, kolegi mislijo o njih. Postavte se nijhovo vlogo, vsaj miselno!! A vas ne boli glava samo ob pomisli na to ??????
Res je malce glupo se postavljat v njihovo vlogo
:blek
Saj po mojem mnenju on sami sebe ne spoštujejo. :a-a :a-a
Ja da se v takšnon sranje,gvüšno neveš ge se te glava držij..Ščejš najbole čedno vö spadnete...in ka se te na konce?Totalne bedak,keroga si "obdelavajo"... no saj so une tao dobro znale,ka jih se čaka,če do se prijavele...same so se krive,če znao nika več ne ladajo...
V Baru sta se v petek zvečer na vroči stol prvič usedla dva kandidata, pardon, kandidatki, ki sta si mnenju ekipe zaslužili odhod iz oddaje. Kot je bilo pričakovati, sta nanj prvi sedli Tina (30) in Alma Brđanović (19), ki smo jo v Direktu razgalili kot seksi pralko avtomobilov v bikinkah – za plačilo. Tokrat so pri izločanju imeli glavno besedo gledalci pred televizijskimi sprejemniki, ki naj bi, po vnaprej definiranih pravilih, morali oddati svoj glas za eno izmed barmank – na točno določenih telefonskih številkah. Vendar se je zataknilo; telefonska številka Brđanovićeve je bila zapisana tudi pod fotografijo temnolase protikandidatke Tine. Tako so gledalci prek stacionarnih telefonov, namesto da bi glasovali za Tino, nehote glasovali za Almo. Prav tako ni bilo mogoče spregledati očitnega navijanja voditelja Bara, radijca Boštjana Kepica, za Almo seveda, kar je brez zadržkov počel ves čas telefonskega glasovanja. Menda se je vodstvo Pop TV odločilo, da zagreta blondinka mora naprej, ker naj bi zviševala gledanost Bara. (Direkt)
Katastrofa... Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
Mislen halloo!!!!!!
Pa što je to ger vido?Če je aut je pač aut...nej pa zdaj tü nika pravila spreminjate...bogijo se,ka de gledanost upadla,če de Alma pač izločena...Gledanost de etak ale ovak rejdno spadnela,ka če se tej naše kandidate nedo v red pobrale pa nekak načik začale komunicerate med sjaf...de na konce čista katostrofa... ![]()
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |