Na katero spletno stran---prvo
12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Na katero spletno stran---prvoMoja kot prva stran---dpreview,--nato finančno abanka--nato ŠD Vidonci-nato Slovenski fotografski portal----nato pa razno
![]()
Moja domača stranJa, tudi moja prva domača stran je www.dpreview.com. Za mene 100% najboljša foto stran. Še posebej je zakon forum.
Se pa strinjam z Dragos-om. Zgleda, ka de zdaj "Foto te zaodo" postala moja domača stran. Dpreview pa be žal samo drugi. :ok Moje ostale priljubljene: www.megapixel.net www.imaging-resource.com www.e-fotografija.com www.foto-friends.com www.enaa.com :) ...in še 47 podobnih strani potem seveda kak NLB, rtvslo.si, 24ur.com and at least but not last www.sportnodrustvo-vidonci.si :poklon no, če bi pa službeno gledo pa je na prvan mesti naš intranet, potem pa razni microsoft.com, enaa.com, gov.si........ :blek Drejči
Ka pa ostali nika ne brskate po netu???
Moje najbolj obiskane strani: www.iskratel.com www.google.com www.gmail.com www.sportnodrustvo-vidonci.si www.sportna-loterija.si www.24ur.com www.avto.net www.slo-tech.com www.mobisux.com www.kolosej.si Google is your best friend!
Moje so pa te:
www.24ur.com www.delo.si www.mors.si www.policija.si www.mnz.gov.si www.mladina.si www.cosmopolitan.si www.mail.yahoo.com www.google.com "cenzurirano" vsak dan prebrskam... če sm le na šihtu... ;) CARPE DIEM!
Trenutno moje največkrat obiskane strani so npr:
www.google.com www.fg.uni-mb.si www.sportna-loterija.si www.avto.net www.mobisux.com www.stuk.org www.klub-kms.si www.ebay.at www.nogomania.com www.adidas.de največkrat pa gvušno obiskana: www.sportnodrustvo-vidonci.si FORZA VIDONCI
www.google.si
www.volja.net www.planet.si www.smrklja.si www.lyrko.si www.24ur.com www.gim-ms.org www.goricko.net http://glitteryourway.com http://glitterkiss.com www.cool.si najbole pa.... www.sportnodrustvo-vidonci.si :ok ...:::Sonce ne dela razlik. Vsakdo mu je simpatičen. Kjer sije sonce sveta, je vsak človek vreden truda:::...
www.google.com
www.slo-tech.com www.dpreview.com www.slo-foto.net www.torrentreactor.to sl.wikipedia.org www.gamespot.com www.strojan.tk metacafe...........
12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Spletna stran, Forum Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |