Včijte se tak nej.
Mi ostali pa v službaj tuj bogzna ne delamo.
Hitro najte nikšno temo ka mo kaj pisali.
Če drugo nej lažite. :D Što napiše najvekšo laž od sebe, dobi od mene pivo ( izberam ge )

Prebujanje foruma
55 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Prebujanje forumaTak manjasta mladina, zdaj ka je jesen skoraj gotova, bi se lajko kaj oglašale na forume.
Včijte se tak nej. Mi ostali pa v službaj tuj bogzna ne delamo. Hitro najte nikšno temo ka mo kaj pisali. Če drugo nej lažite. :D Što napiše najvekšo laž od sebe, dobi od mene pivo ( izberam ge ) ![]() V slogi je moč
Re: Prebujanje foruma
podpis pod tole... ![]() CARPE DIEM!
Mislim,da naš forum---?daleč prednjači pred vsemi forumi,,kajti vsi drugi so zanemarljivi---gledano po statistiki---eni imajo statistiko obiskovanosti na dan 0008318---zelo malo ,,mi imamo več 2000000--mislim gledanost od zadaj----oprostite ,ampak vseeno sem mislil zaslužit PIVO?? lep pozdrav!
[font=Verdana]Eden jesenski zaspane pozdrav! :sleep
Kak vidimo prihaja 6000-ti prispevek Što de mel to čast ka de ga dal :? :hm bomo videli...[/font] ![]() ...:::Sonce ne dela razlik. Vsakdo mu je simpatičen. Kjer sije sonce sveta, je vsak človek vreden truda:::...
Dragos:Zunaj je že hladno,se pravi se počasi pakiramo notri --med toplo ognjišče--se pravi tudi pred raćunalnik---tako,da bo sedaj veliko časa za pisanje po forumu??
Forum: Dragi Drago malo si se zajebo,kajti mi forumaši nemamo časa za pisanje! Dragos: Ja dragi forumaši,za koj pa sploj mate čas? Forum: Jahhhhhhhhhh,čas je za vse drugo,ka nemo naštevali?????? No in zdaj san se odloučo ka mo zdaj ge san sebov pa forumom kontaktejro-------KAJTI Z NOBENIM DRUGIM NE MOREM????? No ,ka nete mislili ,ka se mi je vtrgnolo-----hecan se!!!! Ampak,na koncu vseeno apeliram in vztrajam na dejstvu------ČE SI ČLAN FORUMA,,ZA NJEGA SKRBI,GA POPESTRI IN MU DAJ SVOJ PRISPEVEK----IN TA PRISPEVEK NI NIČ KAJ DRUGEGA,KOT PIŠI ,SEZNANJAJ IN NAVSEZADNJE FANTAZIRAJ?????
Dragos se čista strinjan s tebov. Ta mladina je katastrofa, sploj se njin nika ne dogaja, nika ne vejo pa še fantazije nemajo.
Mo napravili en izobraževalni seminar, ka se kaj navčijo od nas starejših V slogi je moč
Tvoja naloga je da tej svoje kolegice čimmbolj animiraš ka do pa začale sodelovati na forume.
Čimveč jih nazaj pritegneš, telko bole si uspešna na izobraževalnem seminarju. Letos trbej podreti rekord od lani v številu prijavljenih na forumu, tak ka se malo organizirajte. V slogi je moč
Am neka me zanima....zakoj trbej vedno za vse kar se dela (nej samo zdaj tu na forume, ovak tude) ponudete nekšno nagrado ali karkoli za sodelovanje??? Zdaj, če nagrad naprimer nede, te nete pripravlene sodelovate ale pa naprimer pomagate ??? Ale kak je to ???
![]()
55 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |