Popevka 2007
11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Popevka 2007Kak san,ges bole spremlo---bole po radiji,na službenem potovanji,san čul ka smo nekak se dobro uvrstili,za dale? Mogouče mo pa naslednjo meli v Sloveniji. No neven--rad bi bil ,pa tudi vaše mnenje bi rad slišal??
fajn ka je Slovenija dale prišla,čegli so to ene nej pričakovale...mo vidle kak bo v soboto
![]() ...:::Sonce ne dela razlik. Vsakdo mu je simpatičen. Kjer sije sonce sveta, je vsak človek vreden truda:::...
Ka pa pravite na zmagovalko? ge nejsan spremljala eurosonga san pa zdaj malo čula pesmi pa tak, in mi je zmagovalna fejst dobra, ker zadnje čase palim na srbsko muziko...CECA pa tau
Freestyler je gvušno čuti nemre :DŽivljenje je težko, še nihče ga ni preživel!
hm... ge tau včasih tudik čuti nejsan mogla... zdaj pa pač mi je :ok
Je par komadof, takših rednih za fešto :ok samo očitno nej za Vidonsko fešto ka tau lekaj samo ge pa gulit poslujšava ![]() Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
Ja skoraj še bokše....ka vidonske pa otovske...pa vse druge fešte v pomurje..........pa mladina...ka je z vome? pa hjoj ej.....kda si mlade moreš meti rad malo divjo muziko......pa joj...na feštaj drugo ne poslušan kak kakšoga pofukanoga zečiča pa kakši smotane cro drek pa zmejs kakši beden turbofolk....če dlij se harmoniko včin....pa podperan narodno muziko še ne pomeni...ka ge to poslušaaan.....frestyler se spomniš ka smo mi včasih poslušale...... kakši operation blade...PA BLINK 182, BLOODHOUG GANG, mabel, offspring....j who lets the dog aut..........pa kakše zakon stuff stuff, ge podperan trenutno najbole rock! Pa rock rulz pa še kakši dobri usa stuff, nej pa cro clump! Moje mnenje!
Pilaj se popolnoma strinjam, "divja" muzika, tau je ta pravo.. molella,prezioso,cascada...
samo je pa tau nej edina muzika kera je mene ql..
Npr v diskojih nekateri ljudje sploj nemrejo na hrvaški del, ali pa kontra na angleški..! Mene je fešta na obeh, samo če so komadi pravi :ok Življenje je težko, še nihče ga ni preživel!
11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |