Windows Vista
22 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Windows VistaMan prošnjo...če bi mi kdo potegno dol novo visto pa speko na DVD! ge san jo že 10X pa mi je od 80-90% enastavno stavilo! Drugin ide normalno meni pa nej! zato bi lepo proso!
Je pa 4.2GB! Povezava! Windows Vista Za ceno se zmenimo! Najlepša hvala!
Zaj trenutno uporabljam win vista beta 2 X86, zahvaljujoč frestylere, no bokša bi bila x64...pa nema veze...prve občutke....vuuuuh...pisano pisano in pisano.....grafično je malo preveč načičkano...drugače pa..glede na to ka je beta verzija neman težav z gonilnike, pa tude deluje kar vrejde! Uporabniške vmesnik je kar preci spremenjeni, vačik pa je kar vredi....mo se ga mogli navaditi za nadaljnih x let! Inštalacija viste je pa čist enostavna.....3 klike z miško vpisana serijska koda in to je vse......ideš na kavo pa najdeš inštalerano....glede nastavitve omrežja in ostaloga vsega je pa tude čista poenostavljeno!
telko za enkrat! če mate pitanja...pitajte!
No zaj po informacijah s strani microsofta, je vista še nej na prodaj domačim uporabnikom, edino podjetjam, no za 24 ur de pa to možno, jutri 30. januarja de vista v prodajalnah po vsem svetu.. cene še neven, znam pa ka de english verzija, na slovensko mo še mogli počakati, kak dugo to pa neven, gogo je omeno april (ge si to zvedo?, znaš mogoče točen datum?)
Ge zaenkrat še uporabljam xp, visto beta2 san preizkuso, malo mo počako na večjo podporo softweri pa vsen gonilnikom (mesec ale dva), pa ka malo pirati obdelajo, ka mo mij keri neščemo microsoft podperati pa bill gatesov proračun punite, tude meli aero okolje v visti! evo za vse kere vas zanima novi op. sistem! www.vista.si
NO pa san si včeraj, končno naložo original visto, prvi občutke so kar vredu, zaj pa na testeranje!
Ge tuj zadjič gor dal...
Malo je drugače, trbej se navaditi... Hitrost je katastrofalna, sploh pa če maš vse tej efekte vkloplene, še dobro ka mamo windows classic temo... Dosti programov ne dela 100% ok, eni pa sploh ne. Še večji problem so tudi gonilniki. Pa še kaj bugov se najde - mislen ka de hitro Service Pack 1 ...
Google is your best friend!
Gledej hitrosti san ge osebno razlike nej neven kaj opazo, je pa opazno!
Bugov je resan dosti! Z gonilniki san težav nej mel...v bistve še bokše... vista mi je sama najša in se povezala na strani....ter avtomatsko inštalerala. Če bi bili malo bole stabilni kak linuxe, pa hitri kak xp, bi resan bil dober sistem! Za tiste šteri radi brskate, po neti pa po tistih straneh ge leko saki čas kakši spyware pa virus vteknete, pa priporočam LINUX! trenutno van pišem iz linuxa...in meni je tej sistem če duže bokše... uprabljam distribucijo openSUSE 10.2 Z kde namizjom v slovenskem jeziku. če ga što ščej meti njemi čista po legalnom postopke naložin gor P.S: Pa piva me naj čaka pre računalnike!
Cena slovenske viste je pa redno, draga če jo ščete inštalerate na svoj računalnik! 480€ oziroma 115.000SIT
Z nakupom z novin računalnikom bo verjetno cenejša! http://www.fmc.si/product.cp2?guid=B461 ... &linkid=15
Od včeraj je na voljo na slovenskih trackerjih piratska Vista v slovenskem jeziku, (na voljo vse različice home, premium, bussines in ultimate)tako da bo upad prodaje microsoftoga izdelka opažen, v bistve glede najnovejšega cracka je kriva microsoftova naivnost, ker je na dolečenih prenosnih računalnikih (acer,hp,lenovo...), microsoft dovolil da prednaloženi sistem microsoft vista, nebo potrebno končnemo uporabniku aktivirat , ker bi naj to bilo preveč zahtevno za uporabnika keri se komaj srečuje z računalnikom! Pirati so priložnost skoristili in naredili crack ki emulira enega od prenosnika in windowsi dejansko mislijo ka mi imamo tisti prenosnik in delujejo povsem pristno! Tak da, microsoftov boj proti piraton je izgino v mlakeeee......
MI eni mo pa še naprej pridno uporabljali LINUXE na povsem licenčni način!
Še malo pa prijde OFFICE 2007 SLO pa te mo pa mele za nalagate pc-je...
Sicer pa meni nej trbej slovenščine na pc-ju! Google is your best friend!
saj meni tude nej, lae gledej domačoga računalnika pa oča zmejs kaj vo išče pa te se ne razmi!office je slo je pa že prevedeni, ale zaenkrat na voljo, le večjim podjetjan za testeranje!
Js mam visto na novem računalniku pa mi ni čist nč všeč... Me pa zanima, kere programe mate kej za filme gledat? Ker sm si BS player dol potegnila pa zvok ni delal, pa ne vem kako nej zrihtam da bo vredu.
![]() CARPE DIEM!
22 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Vrni se na Filmi, muzika, igre, računalništvo, telefonija... Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |