VALENTINOVO
12 prispevkov
• Stran 1 od 1
VALENTINOVONo me pa zelo zanima,kaj ste podarili ljubljeni osebi za Valentina--normalno če kdo ne želi odgovoriti na to temo--ni mus, jaz pa lahko z ponosom,napišem,da je dobila orhidejo.
Ja mi ništerni smo malo pozabili na Valentinovo pa mo morali zdaj telko bole paziti na dan žena.
Je pa istina ka majo ženske duže več praznikov, vejpa tou več nemo mogli ladati ![]() V slogi je moč
No če že nejsmo fašenka tak slavili-----na forumu je kmica---te se pa lejko Valentinu posvejtimo,pa spet standardno vprašanje---ali slavite ta praznik,in kako boste presenetili,se pravi zaljubljenci-svoje najdražje?
Ja, za Valentina pa se je potrebno redno potruditi in svoje drage presenetiti. Seveda tou ne vela samo za moške, tou je praznik enih pa drugih, zatou se moramo potruditi kak eni tak drugi. Ka de na repertoari ešče ne ven, bou pa sigurno neka zanimivoga. Pustimo se presenetiti, ali pa mi koga presenetimo.
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
valentinovoeh , vidiš to je to...................
bograč majster
Bravo moški,kot opažam na to temo odgovarjamo samo moški,se pravi ka smo mi edini zaljubljeni------ka je pa z našimi ženskami,no ne mislin doma,doma je vse OK--ampak na forumu---se spitavlemo ali so zaljubljene ale nej---ka vači mo mogli v eno akcijo iti pa jin nekaj zrihtati, ka do tudi one zaljubljene.
Ne pozabite---še dva dni
Ženske majo tak preveč praznikov pa samo čakajo darila, na nas se pa samo te spomnijo da mi kaj zajebemo ali pa se kakšnega datuma ne spomnimo. :D
Že smo preveč skomercializirali tej praznike. Boukše sakše den si dober biti z žensko, kak pa te za takšne praznike velke darila kupovati ![]() V slogi je moč
Dragos. ti kar akcijo takoj sproži, ka ovak nede nikšnoga haska s toga, ka mo ger dekline ostale dale nesrečne...HEHE...
Maradona. te ges dan preveč svetkov! Samo par svetkov mamo, pa še te dobimo čokolado, kero pogejo vsi druge,samo mij nei...HEHE...ale za tei vekše pa lepše datume pa moreš ziher znate...ka ovak je resen laiko hudo...hehe :D :D
No klavdisch,upam in sem prepričan,da si kaj od Valentina dobila,mi smo skoz spravili z malo pozornostjo---ostali ki niste bote pa morali počakati na drugo leto---Ampak zapomnite si ,da to ni samo dan zaljubljencev--ampak tudi PRIJATELJEV
Nika san nei dobela :cry ... Niti ene kocke čokolade... (no nei še
)...samo je resen lepo gledati, kak se na den zalublencov vsi lidgej majo še extra radeee Sicer pa ob takšnih praznikai tiste štere odavajo čokolade, vrtnice, pa druge stvari, redno zaslužejo...Po mojen je po ene strani to tude malo noro...itaq se mamo rade vsake den..zakoi be te trbelo extra svetek za to, ka laiko poweš,ka maš nekoga rad...s ten samo državno blagajno punemo...
12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |