• Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

   
Domov Novice Arhiv novic 2006 10 obletnica ŠD Vidonci, 13.08.2006

10 obletnica ŠD Vidonci, 13.08.2006

natisni

Jubilej smo obeležili s svečano prireditvijo, dne 13. avgusta v Športnem centru Vidonci s pričetkom ob14. uri.

 

Športno društvo VIDONCI smo letos praznovali 10 let obstoja in delovanja. Svoj jubilej in dosežke smo zabeležili s svečano prireditvijo, ki se je odvijala 13. avgusta 2006 ob športnem centru Vidonci, v lepem zelenem okolju, kjer smo se tako člani društva kot vsi obiskovalci in gostje lepo zabavali, uživali v prelepi pokrajini in tako dodali piko na i delu in prizadevnosti članom Športnega društva ter vaščanov Vidoncev.

Dan je vseboval kulturni program in športno dogajanje, ki se je pričelo ob 14. uri z mednarodno udeležbo gostov, ki so se družili in počastili jubilej Športnega društva Vidonci ter tako vsem ljubiteljem športa in druženja pripravili zanimivo in bogato popoldne.

Po podzravnih nagovorih, kronologiji ŠD Vidonci in kulturnem programu so se v popoldanskem času odvile nogometne tekme med pionirji Vidonci in pionirji Otovci, med prvo in sedanjo generacijo KMN Vidonci, med KMN Otovci in ekipo iz Avstrije,med novinarji Pomurja in KMN Vidonci, sledila je tekma med občinama Grad in Puconci, kjer so svoje nogometno znanje dokazovali svetniki in župana obeh občin. Sledila je namreč zabava z ansamblom Prekmurci in Fracem Gorzo, ki so zbrano družbo zabavali vse do jutranjih ur.

Športno društvo VIDONCI je ob jubileju izdalo tudi bilten 2006 10 LET ŠD VIDONCI, v katerem je opisana pot od ustanovitve društva do današnjih dni. V biltenu boste našli tudi vse dosežke, trud in prizadevanja članov društva in vaščanov, ki so s skupnimi močmi in trdno voljo začeli uresničevati želje po športnem centru, katerega lahko danes lepo urejenega občudujemo v objemu zelenih gozdov. Tu se tako lahko zbirajo, kratkočasijo in športno udejstvujejo vsi člani društva ter ostali ljubitelji športa, saj je Športni center Vidonci velika pridobitev za celo vas in širšo okolico.

V biltenu so opisane tudi ostale aktivnosti društva, športno udejstvovanje, sodelovanje na prireditvah, izleti, ki so jih izvedli in podobno.

Športno društvo Vidonci vsekakor ne bo mirovalo, svoje cilje in želje bodo še naprej uresničevali, se družili in tako prispevali k lepšemu in aktivnejšemu življenju na podeželju.